Global Header - GenY

Een H1 is verplicht voor de WAE-tool

Home > Verkopen > Nieuws voor verkopers > Nieuws voor zakelijke verkopers - najaar 2017

Nieuws voor zakelijke verkopers - najaar 2017

3296

Nieuwe updates om veilig en succesvol te verkopenProduct-ID's

INTERNATIONAAL VERKOPEN

De e-commerce staat niet stil: online kopers en verkopers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om sneller en slimmer zaken te doen. Daarom lanceren we dit najaar een aantal updates om de winkel- en verkoopervaring op eBay verder uit te diepen.

Betere verkoopervaring op eBay
Betere ervaring voor kopers en verkopers

Dankzij product-ID's wordt eBay nog gemakkelijker te gebruiken voor kopers.
We bouwen ook verder aan ons feedbacksysteem om de verkoopervaring te verbeteren.

Veiligere eBay site
Een veiligere site en handelsplaats

We hebben in vorige edities wijzigingen aangekondigd die ervoor zorgen dat eBay een veilige en eerlijke handelsplaats blijft voor iedereen. Nu is het ideale moment gekomen om uw aanbiedingen af te stemmen op de nieuwe voorschriften en vereisten.

Internationaal verkopen
Internationaal verkopen

Verkoopt u weleens op andere eBay-sites of verzendt u regelmatig spullen naar het buitenland? Bekijk de belangrijkste updates voor onze internationale eBay-sites.

Nieuwe landingspagina
Nieuwe landingspagina!

We hebben de landingspagina van eBay.be in een fonkelnieuw jasje gestoken! Vanaf nu kunnen gebruikers hun taal kiezen in een mobielvriendelijke en fotogenieke lay-out, uitgedost in een knap font en frisse kleuren, voorzien van een korte boodschap van algemeen e-commercieel belang, en links naar onze niet te versmaden app (zeker downloaden!) en partner 2dehands. Zeer binnenkort wordt de homepage van ebay.be ook volledig vernieuwd.